Cosplay kostymer

kläder för anime, TV, spel och film av hög kvalitet

Totalt: 0,00
Cosplay kostymer

kläder för anime, TV, spel och film av hög kvalitet

Totalt: 0,00

Söker du den ultimata Halloween- eller cosplay-kostymen Leta inte längre! Zombie Spider-Man Halloween -kostymen är här för att väcka din inre superhjälte. Tillverkad av högelastisk komposit anpassad Lycra och bomull är den här kostymen designad för maximal komfort och rörelsefrihet. Den unika designen och förstärkta sömmarna säkerställer hållbarhet och ett realistiskt utseende.

Perfekt för alla tillfällen och åldrar
Perfekt för Halloween, temafester, cosplay och födelsedagar, är denna kostym ett bra val för både barn och vuxna. Den levereras med en jumpsuit och en separat pullover-mask som kan packas upp och dras ner för att äta eller andra ändamål. Med livliga färger och en 3D-visuell effekt blir du garanterat livlig som karaktären.

Storleksguide och tips
Vänligen se vår storleksguide för att välja rätt passform. Kostymen är utformad för att sträckas upp till 10 cm utan att kompromissa med estetiken. För första gången har icke-tryckta plagg belagda med limkläder en liten färgförlust. Handtvätt rekommenderas med kallt vatten som inte bleknar eller torktumlas. För mer vägledning, se våra cosplaykostymer.se råd och vägledning om att köpa kläder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *